Verzendinformatie

Arco Amsterdam werkt met grote internationale transportbedrijven zoals DPD en DHL, die samenwerken met lokale koerierdiensten. Dit betekent dat wij rechtstreeks bij u thuis kunnen leveren en u wereldwijd uniforme verzendingsprijzen kunnen aanbieden. 

Verzendingsproces

Wij hebben gemiddeld 2 tot 5 werkdagen nodig om uw bestelling voor te bereiden en naar de sorteerfaciliteit van onze vervoerder te vervoeren.

Zodra onze verzendafdeling is begonnen met de verwerking van uw bestelling, kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen in uw bestelling (inclusief adreswijzigingen). Uw bestelling wordt verzonden naar het adres dat op de bestelling is aangegeven.

Wij verzenden alleen op werkdagen en niet op zaterdagen, zondagen of feestdagen. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail ter bevestiging van de verzending met een volgnummer, zodat u uw bestelling kunt volgen tot de levering.

Voor bestellingen met meerdere producten kunnen de producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende tijdstippen aankomen als gevolg van de verschillende locaties van de productiepartners.

Bestelling volgen

Alle bestellingen worden verwerkt met trackingnummers. U ontvangt een e-mail met een volgnummer wanneer uw bestelling naar de sorteerfaciliteit van de vervoerder is verzonden.

Voor sommige bestellingen kan het een paar dagen duren voordat de traceergegevens in het systeem zijn bijgewerkt. Indien uw bestelling meer dan 5 werkdagen geleden werd geplaatst en u nog steeds geen tracking informatie heeft, gelieve ons te e-mailen. Wij zullen trachten dit zo spoedig mogelijk op te lossen.

Leveringen

Verzendtijden variëren per land of regio. De leveringstermijnen liggen gewoonlijk tussen 7 en 21 werkdagen, maar kunnen niet worden gegarandeerd. Dit zijn onze schattingen ter informatie.
Hoewel zendingen in 99% van de gevallen binnen 21 werkdagen aankomen, kan de maximale leveringstijd in uiterst zeldzame gevallen oplopen tot 60 dagen. Als uw pakket niet binnen deze termijn aankomt, krijgt u uw geld terug.

*Notitie: De bovenstaande dagen zijn alleen geschatte werkdagen en omvatten niet onze 2-5 dagen verwerkingstijd.

Hoewel wij ons best doen om uw bestelling op tijd te leveren, is Arco Amsterdam niet verantwoordelijk voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste post- of douane-inklaring procedures, feestdagen, ongunstige weersomstandigheden, arbeidsgeschillen, protesten, enz. en deze verstoringen kunnen leiden tot vertragingen die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsramingen.

Indien een zending wordt geweigerd en teruggezonden, is de klant verantwoordelijk voor alle vergoedingen en terugzendingskosten.

Verloren/gestolen/beschadigde zendingen:

Arco Amsterdam is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde zendingen. Als de tracking aangeeft dat een zending op een adres is afgeleverd en niet is ontvangen, meld dit dan en/of dien een claim in bij de betreffende vervoerder.

Opmerking: Bij het onderzoeken van compensatie- of restitutieclaims gebruiken wij de tijdstempelinformatie van de traceerlink en de afleveringsbevestiging van de vervoerder en kunnen wij de claim mogelijk niet honoreren als deze niet is gemeld.

Onjuist adres:

Het is de verantwoordelijkheid van de koper ervoor te zorgen dat het opgegeven leveringsadres correct is alvorens een bestelling te plaatsen. Wij beginnen onmiddellijk met de verwerking van uw bestelling, zodat wij geen wijzigingen kunnen aanbrengen aan uw bestelling zodra deze is geplaatst. Als uw bestelling al door onze verzendafdeling is verwerkt, kunnen wij deze niet meer verwerken om het adres te wijzigen.

Feedback

Wij stellen uw feedback, vragen en zorgen op prijs. Stuur een e-mail naar support@arco-amsterdam.com om ons te laten weten hoe we het doen. Wij nemen uw feedback zeer serieus en streven voortdurend naar verbetering. Onze experts van de klantendienst waken steeds over de tevredenheid van onze klanten, dus gelieve elk probleem aan ons te melden.