Terugroepen van producten

Wij houden van onze klanten en willen dat u geniet van uw winkelervaring zonder de stress van het kopen van een item dat u niet leuk vindt. Wij begrijpen het gedoe van online winkelen en bieden top-notch service om ervoor te zorgen dat u altijd tevreden bent met uw aankoop bij ons!


Retourbeleid

Arco Amsterdam aanvaardt retourzendingen van artikelen die op onze website zijn gekocht binnen 14 dagen na bevestiging van de leveringsdatum onder de volgende voorwaarden:

Er zijn geen zichtbare tekenen van slijtage.
Er zijn geen labels verwijderd.
Het artikel is ongewassen, ongedragen en in ongerepte staat.
Het artikel is gloednieuw en in originele staat.
Artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild na 14 dagen.

Bepaalde soorten goederen zijn vrijgesteld van retourzendingen. We accepteren ook geen producten die intiem zijn (ondergoed) of hygiënische artikelen, gevaarlijke materialen, ontvlambare vloeistoffen of gassen.

Retourneren en ruilen

Wij ondersteunen momenteel geen ruilingen van koopwaar. Als u iets wilt ruilen, moet u eerst de retourzending voltooien en vervolgens een nieuwe aankoop doen. Om een retourzending te maken, neem dan contact met ons op via support@arco-amsterdam.com en vermeld "Retour - Bestelnummer" in het onderwerp van de e-mail. Wij zullen binnen enkele dagen contact met u opnemen met instructies over hoe uw retourzending te verwerken.

Wij accepteren geen rembourszendingen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor pakketten die naar een ander adres worden gestuurd dan het adres dat door onze klantenservice is opgegeven.

Het retourformulier kunt u HIER downloaden.

U kunt verantwoordelijk zijn voor de verzendkosten om uw item te retourneren. In de meeste gevallen bieden wij echter gratis retourzendingen aan.

Terugbetalingen

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd, wordt uw geld binnen 14 dagen na ontvangst teruggestort.

Late retourzendingen

Het kost financiële instellingen vaak tijd om overschrijvingen te verwerken (1-2 dagen). Als u na deze tijd nog steeds geen geld hebt teruggekregen, stuur ons dan een e-mail op support@arco-amsterdam.com en geef ons de kans om het verder te onderzoeken.

Beschadigde artikelen

Als u een beschadigd of defect artikel ontvangt, stuur ons dan binnen 48 uur na ontvangst van het artikel een verzoek.

Als u ons niet binnen deze periode van 48 uur op de hoogte stelt van de schade, kunnen wij uw claim mogelijk niet honoreren. Bij de beoordeling van verzoeken om reparatie of terugzending van koopwaar, gebruiken we de tijdstempelinformatie in de tracking link en de leveringsbevestiging van de vervoerder.

Feedback

Wij stellen uw feedback, vragen en zorgen op prijs. Gelieve te e-mailen ons op support@arco-amsterdam.com om ons te laten weten hoe wij doen. Wij nemen uw feedback zeer serieus en streven voortdurend naar verbetering. Onze experts van de klantendienst zijn altijd bezorgd over de tevredenheid van de klant, dus gelieve elk probleem aan ons te melden.